Jump to content
Sign in to follow this  
Stendhal

sport Peluza Nord anunță revenirea la meciurile FCSB-ului! Motivul care stă la baza acestei decizii

Recommended Posts

ZDJkYTczODc2YjI5ZjkzOWEzOGE3MDZjY2Y=.thu

Reprezentanții Peluzei Nord au anunțat azi că vor reveni la meciurile FCSB-ului, odată cu reluarea sezonului regulat. Decizia fanilor are la bază eliberarea din penitenciar a lui Gheorghe Mustață, liderul ”Nordului”. În schimb, Peluza Sud este de partea celor de la CSA Steaua.

În urmă cu patru ani, când scandalul dintre FCSB și CSA Steaua a escaladat, cei de la Peluza Nord au anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că nu vor mai veni la meciuri până când nu se va clarifica situația palmaresului.

Peluza Nord anunță spectacol la derby-ul cu Dinamo

Între timp, fanii au revenit la sentimente mai bune, impulsionați și de Mustață. Reprezentanții galeriei vor să se întâlnească, zilele viitoare, și cu Gigi Becali pentru a pune la punct câteva aspecte.

Primul meci oficial pentru FCSB, din acest an, va fi cel de duminică, cu CFR Cluj, din Gruia, dar este puțin probabil ca galeria să se organizeze până atunci.

Cel mai probabil, Peluza Nord va reveni lângă favoriți la meciul cu FC Voluntari, restanță din 2019, care se va juca joi, 6 februarie 2020, de la ora 20:00, pe arena echipei ilfovene.

Primul meci pe Arena Națională din acest an va fi cel cu Academica Clinceni, programat luni, 10 februarie, după care va urma marele derby cu Dinamo, cu roș-albii pe post de gazdă, care se va disputa duminică, 16 februarie 2020, tot de la ora 20:00, toate meciurile fiind transmise ÎN DIRECT la Digi Sport. 

De altfel, la derby-ul cu Dinamo, cei de la Peluza Nord și-au programat, practic, revenirea oficială.

În tot acest timp, echipa a beneficiat de sprijinul unei noi galerii, Peluza Roș-Albastră, care nu a reușit însă să atingă un nivel de organizare similar cu cel al peluzelor consacrate. Cei de la Nord anunță că se vor implica din nou, astfel că cele două entități vor lucra de acum împreună.

FCSB, avantaj uriaș în topul celor mai iubite echipe din România! Pe ce locuri se află Steaua, Dinamo, Craiova și Rapid

GfK România, institutul de cercetare despre care se spune că ar fi numărul 1 în țara noastră, parte din GfK Internațional, unul dintre liderii mondiali de cercetare de piață, a efectuat un sondaj ce a avut drept temă preferințele bărbaților pentru echipele de fotbal românești.

De departe, FCSB, cu toată implicarea lui Gigi Becali, și-a tăiat partea leului, cu cei mai mulți susținători. Pe locul al doilea s-a clasat Dinamo, în timp ce echipa Armatei nu a prins podiumul, fiind înaintea Rapidului, însă.

Sondajul, efectuat la sugestia celor de la Gazeta Sporturilor, a scos în evidență faptul că FCSB, în ciuda războiului cu Armata, este în continuare cea mai iubită echipă de la noi. Mai mult, diferența față de celelalte echipe este una zdrobitoare.

Concret, 40,9 dintre repondenți au spus că susțin echipa lui Gigi Becali. Pe locul doi s-au clasat Dinamo, care a adunat un procent de 13,7 % dintre sufragii, în timp ce locul trei a revenit celor de la Universitatea Craiova, cu 8,8%.

În schimb, pentru CSA Steaua au votat 4,8% dintre repondenți, mai mulți decât cei ai Rapidului (4,7%).

 

Edited by Stendhal (see edit history)
  • Thanks! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...