Jump to content

Soulrayne

User
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

Community Reputation

16 Good

2 Followers

About Soulrayne

 • Rank
  Supervizors / Forum Management & Lider Design /

Recent Profile Visitors

151 profile views
 1. Tica-tu are 41, eu am 37, mica diferenta, nu ? Nu stiu cum facem dar cu realizarile, nu stiu daca am 2 ore pe noapte pe public, singurul lucru pe care ma bazez is mix-urile. Logic ca nu am alta ocupatie, ca doar is patron de firma IT, spre cultura ta Tehnical Informations 😉 Nu conteaza cati erau in viata, tu ai trecut prin catacomba de 2 ori, pe langa site efectiv, fara a da interes de a te duce in Site. Ai 19 ani, felicitari, si ficior-miu are 16 ani, dar nu-si da duhul pe un joc ca "poate dona pentru vip, ca nu e nevoie de top". Spune-i aia cu donatul celora care te cred. Nu stiu cum facem, dar joc acest joc din 2002 ( exact anul aparitiei acestui joc miraculos ). Am avut primul server din romania pe locul 1 mondial, si tu-mi suferi ca ai avut servere ? :))) Ma faci sa ma rostogolesc pe burta de la atata prostie dobandita prin scurte mesaje scrise in acesta reclamatie. Esti nul, daca te bag 1v1 pe EAC ON, ANTICHEAT ON, s-ar putea ca nu iei 6 runde din 16. Inchid aceasta cerere pentru a se evita postarile pentru "vanatul de post-uri" pe traducere POST HUNT. Thread Closed !
 2. In primul rand nu cred ca as mai avea "mult de papat" deoarece cred ca sunt aproape de o varsta cu "tica-tu". In al doilea rand, tu ca si Terrorist ai obligatia sa plantezi bomba ( daca esti carausul acesteia ) indifent de timpul in care ajungi in site ( ceea ce in momentul de fata, era in minutul 1:07 si tu ai trecut de 2 ori pe langa site fara a avea cea mai mica intentie de a o planta, aici venind goana dupa fraguri pentru a intra in top, ca na poate deh, castig si eu un vip moca ) In al treilea rand, confirm ca am zis ca ti-o post sterge, si chiar imi asum acest lucru. Acest lucru definind faptul ca tu esti doar un copil frustrat care nu stie regulile jocului acesta. Toate acestea fiind spuse, esti nul atat cat si pe joc, cat si pe reclamatie.
 3. ACCEPTAT. De indata ban-ul va fii scos. Ne cerem scuze pentru incidentul in cauza. Thread Closed !
 4. Aprob. Nu aveti voie sa aderati la un canal fara acordul unui fondator. Si daca aderati la acel canal nu aveti voie sa folositi comenzi pe acel canal decat cu acordul fondatorului principal. PRO Avertisment / -1
 5. PRO Unban. Cine i-a dat blind i-a dat în minutul 1:39 ( adică aceste deja era plecat din bază de mai bine de 21 de secunde ). Nu se dă blind la jumate de rundă. Blindul se acordă la începutul rundei pentru a nu cumva playerul speriat din greșeală să tragă din greșeală în inamic și să-și i-a ban pe nedrept.
 6. Nu ma pot pronunta asupra acestei reclamatii pana nu stiu si partea inculpatului, in momentul de fata fiind Reus10.
 7. Hello and welcome to the PRO-GAMERS ROMANIA community. First of all, I want to mention that you have a model to be respected in this category. Secondly, please keep a language as clean as possible so that it is not sanctioned at Community level. We are waiting for the admin in question (in this case @KiLLeRuL ) with the evidence to blame you as you would use the cheat called wallhack.
×
×
 • Create New...