Jump to content

Bratuleanu

User
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • PRO-POINTS

  100 [ Donate ]

Community Reputation

-1 Poor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vezi ca nici nu ai idee ce s-a intamplat cica m-am injurat cu s0z pe teamspeack , nu m-am injurat omu mi-a dat ban toata treaba este ca el din moment ce am prins-o pe Edithh cu wall la mix a inceput sa aibe ceva cu mine chiar el mi-a spus daca mai zici ceva de ea o sa ai BAN deci m-am amenintat inainte , si pe server nu m-a prin nici el si nici altii cu wall eu la mixuri am jucat doar curat si cand verifici un jucator de wall ca sa stii si tu pe viitor stai la spectator si ca sa iti dai seama mai repede daca are wall sau nu iti activezi wallul , si plus de asta m-am uitat cu wall pe Edithh ca sa se vada direct pe filmare sa nu mai trebuiasca alti jucatori cu STEAMON sa isi bage wallul . Acuma ca tu ii ti apararea ca va cunoasteti de mult timp ii alta parte , eu nu mai faceam aici cerere de unban daca el nu imi dadea reason ; saofutpemata , daca administratorul vrea sa imi dea unban bine daca nu asta este nu ii capat de lume . Trebuia sa astepte sa se termine mix-ul si dupa ii dadeam WG+DEMO +SS si nu am dat drop i-am pus si in poza ca mi-a da erroare la CS asa se intampla cand joci VALVE asta este nu am 25 RON de STEAM nu este de condamnat . Si sa iti mai spun ceva nu mi-ar fii greu sa intru cu alt nick-name pe TS3 si sa intru cu Hotspot Shield frumos relax ca nu m-ar recunoaste nimeni dupa voce ca nu am vechi me la voi dar ca are tupeu acest s0z daca el ii vechi in comunitate asta nu inseamna ca trebuie sa injure si vezi doamne el da numarul de telefon . s0z cum am mai spus ce faci tu dai dovada de un copil de 16-18 ani astea se faceau prin 2004 cu numere de telefon pe net cu intalniri tu de la un simplu joc o dai in smardoieli ,usor zoro ca nu ii asa cum crezi tu .Stie toata lumea foarte bine ce relatie era intre tine si Edithh , mi-e mi-ai dat ban si pe Edithh am prins-o eu cu wall pe fata care toata comunitatea a spus ca are wall si doar tu i-ai tinut apararea vezi cumetre ca bate la ochi .Toata comunitatea a spus ca are wall doar tu ai spus ca nu , pai normal cand MORCOVUL era pe primul loc . Daca administratorul acestei comunitati ar da dovada de maturitate te-ar bana si pe tine sau ti-ar scoate gradele pentru simplu fapt ce ai scris la MOTIV cand mi-ai dat ban pe server .
 2. Vezi ca nici nu ai idee ce s-a intamplat cica m-am injurat cu s0z pe teamspeack , nu m-am injurat omu mi-a dat ban toata treaba este ca el din moment ce am prins-o pe Edithh cu wall la mix a inceput sa aibe ceva cu mine chiar el mi-a spus daca mai zici ceva de ea o sa ai BAN deci m-am amenintat inainte , si pe server nu m-a prin nici el si nici altii cu wall eu la mixuri am jucat doar curat si cand verifici un jucator de wall ca sa stii si tu pe viitor stai la spectator si ca sa iti dai seama mai repede daca are wall sau nu iti activezi wallul , si plus de asta m-am uitat cu wall pe Edithh ca sa se vada direct pe filmare sa nu mai trebuiasca alti jucatori cu STEAMON sa isi bage wallul . Acuma ca tu ii ti apararea ca va cunoasteti de mult timp ii alta parte , eu nu mai faceam aici cerere de unban daca el nu imi dadea reason ; saofutpemata , daca administratorul vrea sa imi dea unban bine daca nu asta este nu ii capat de lume . Trebuia sa astepte sa se termine mix-ul si dupa ii dadeam WG+DEMO +SS si nu am dat drop i-am pus si in poza ca mi-a da erroare la CS asa se intampla cand joci VALVE asta este nu am 25 RON de STEAM nu este de condamnat .
 3. Nu eu am inceput , s0z a inceput sa imi sufere daca nu ai fost la mix nu cred ca are rost sa te bagi in discutia asta , omu tot mixu imi spunea astept wg astept demo aste,astept deja era prea enervant si dupa ma trezesc cu ban REASON : saofutpemata , pai asa se da ban unui jucator ca si admin ? Adica eu sa fiu jignit si tot eu sa tac ?
 4. Ce raspuns sa iti ofere s0z ca m-am juca la mix mi-a facut poze mi-a cerut WG ,demo si i-am dat poza ce mi-a facut-o si dupa mi-a dat crash jocu si omu imi da ban pe motiv , saofutpemata , stiu ca i-am spus si eu ba daca nu iti convine ceva da-mi ban si gata deja incepusem sa ma enervez era prea insistent pe server ma tot dispera si dupa vad ca imi da ban si pe server si pe TS3 , in primul rand eu iti dadeam WG si demo da nu imi dai ban pe TS3 ca nu am injurat .El imi da numarul lui de telefon ca el ii smardoi ba stai putin cumetre ca suntem in 2020 nu mai este in 2004 sa te intalnesti pe camp la intervale , acuma dai un pumn mergi la puscarie 2-3 ani . Smardoielile au trecut . Raducu daca vrei imi scoti banu de pe TS3 daca nu asta este .Depinde de tine sau de cine este detinatorul principal , eu doar ma foloseam de TS3 mai vorbeam acolo cu cineva .
 5. Nickname: Alexandru Cine ti-a dat ban? :Nici nu am idee cine mi-a dat ban , am dat sa intru pe Teamspeack astazi si cand am vazut scrie Ban permanent si la motiv scrie Interzis Unique ID: 92.86.75.133 Dovada(printscreen): Detalii:Am vrut sa intru pe TS3 si cand sa intru imi spune ban permanent , eu nu am facut nimica poate este o greseala nu am idee eu stateam pe acest TS3 cu o persoana ca ne jucam CSGO si ne placea ca nu eram deranjati de nimeni .Nu am deranjat pe nimeni pe bune va vorbesc ,daca se poate sa imi scoata cineva banul de pe ts . Va multumesc frumos . Motiv: IP 92.86.75.133 sau daca mai trebuie ceva adrese ca nu ma pricep imi scrieti aici . Multumesc frumos . NR1 NORD-PRO-GAMERS.
×
×
 • Create New...