Jump to content

Stendhal

User
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • PRO-POINTS

  150 [ Donate ]

Stendhal last won the day on January 29

Stendhal had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

2 Followers

About Stendhal

Recent Profile Visitors

275 profile views
 1. Salut! Vezi ca ai greșit comunitatea, aici ești pe PRO-GAMERS, nu P-A.
 2. Până la urmă mai e acest concurs @PROALNII?
 3. Stendhal

  Prezentare naRf

  Salut și Bine ai venit, Cristian!
 4. Neața Munca înseamnă izolare nu?
 5. Salut! Nu știu de ce vă complicați cu toate mizeriile de cs uri făcute peste noapte. Găsești un steam cu cs 1.6 și la 3€, 15 lei, nu cred ca nu aveți 15 lei.., dar dacă vouă va place sa tot luați ban, asta e alta chestie.
 6. Păi ziceai ca Dx sa lea dea la cine vrea, tu acum zici ca doar 1 din alea 8 sa le dea? Asta e ce ziceai tu : "OFER 8 VIP PERMANENTE (ELE SUNT DEJA PLATITE) CARE LE OFER LUI DX SA LE DEA LA CINE CREDE DE CUVIINTA".
 7. Luminează mă și pe mine, ce s a întâmplat?, eu sunt mai prost...
 8. Hello Thank s for upload the pictures, but 1 picture must be green, but isn't. Contra unban.
 9. E în banlistul lui SunK, nu dăduse pozele și l a Banat. https://m.imgur.com/a/Difa4cd
 10. Salut! Din cauza cs ului tău. Acolo găsești 2 cs uri, încearcă de acolo, poate întru un final o sa ți salveze toate pozele, dar eu te sfătuiesc sa ți iei un steam, găsești și la 15 lei un steam cu 1.6, scapi de orice grija. Dacă nu te ajuta alea de acolo, cauta tu pe net alte cs uri. Mai mult de atât n am cum sa te ajut. Baftă.
 11. SALUDO! Parece que es el mismo wg que aquí - > https://www.pro-gamers.ro/forum/topic/2088-unban-request-by-onq-s-kartite-v2/ Después de todo ese tiempo dijiste que solicitarías unban?
 12. Steaua București a învins-o pe Cs UCraiova cu scorul de 4-1 (1-1), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Ligii 1. Steaua București a deschis scorul în min. 23, prin Răzvan Oaidă, după o fază pornită de la degajarea greşită a portarului Mirko Pigliacelli. Universitatea a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Cristian Bărbuţ (45). Meciul de pe Arena Naţională s-a desfăşurat fără spectatori, conform deciziei LPF, după ce autorităţile au interzis de duminică activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, pentru prevenirea unei răspândiri a coronavirusului în România.
×
×
 • Create New...