Jump to content

abc.anomaly

Ex Staff
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

About abc.anomaly

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 07/06/1991

Recent Profile Visitors

93 profile views
 1. Este o propunere interesantă , eu sunt PRO...
 2. Tu nu ești cumva cel care a fost in staff-ul celor de la PGL ?

  1. zaFEST

   zaFEST

   Salut,

   Am fost in staff-ul celor din PGL, dar acum câțiva ani....

 3. Interesantă persoană , bine ai venit !
 4. Salutare și bine ai venit alături de familia PRO-GAMERS.RO ! In caz de vei intampina anumite probleme , te rog să contactezi conducerea acestui forum. Iți doresc o ședere plăcută !
 5. Salut dragii mei ! In cadrul acestui topic vom posta poze cu "moaca" noastră.
 6. Bine ai venit alături de noi !
 7. Inexistența acestui server in comunitate duce la inchiderea acestui topic !
 8. Inexistența acestui server in comunitate duce la inchiderea acestui topic !
 9. Inexistența acestui server in comunitate duce la inchiderea acestui topic !
 10. Din răspunsurile pe care le-ai primit mai sus , cred că ai dedus greșirea secțiunei ! Idem celor de mai sus , iți mai reamintesc incă odata că ai greșit secțiunea . Pentru cereri de unban și alte nelămuriri legate de serverele counter-strike , te rog să accesezi acest link https://pro-gamers.ro/forum/index.php?/forum/187-counter-strike-16-servere-oficiale/
 11. Nu-mi stă in caracter, dar nu mă pot abține cand văd o "apocalipsă" gramaticală , dar prea ai "ucis" Limba ta de stat . Motivul pentru care ai primit ban ți-a fost explicat destul de concret de către colegul meu @IordaChe . Comportamentul neadecvat și lipsa de bun simț se plătesc deoarece noi avem aceste funcții pentru a vă oferi un confort in activitatea pe care o aveți alături de noi, nu ca să fim insultați si batjocoriți .
 12. Țin să te informez că ai greșit secțiunea ! Pentru ca cererea ta să fie luată in considerare , te rog să accesezi următorul link : https://pro-gamers.ro/forum/index.php?/forum/187-counter-strike-16-servere-oficiale/ !
 13. In primul rand te rog să respecți modelul impus acestei cereri de unban și să pui in practică un alt mod de abordare , deoarece cu acest comportament nu vei obține prea multe rezultate . Te aștept cu o nouă cerere respectand modelul acestei secțiuni și atașand o dovadă in care ne poți prezenta că ai primit ban nevinovat. Pană atunci cererea ta va fi respinsă.
 14. Prenume: Alexandru Mavrodin Descriere (5-10 cuvinte): Sunt o persoane ca oricare alta din societate, doar că am ceva in plus...respect și bun simț ! Vârstă: 28 Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/abcanomaly/ Orașul în care locuiești: Dubai, United Arab Emirates & London, United Kingdom Hobby-uri: Limbaje de programare c++ , developer ts & forum și creator website Serverul tău preferat (din comunitate): Momentan este NORD, pe parcurs imi voi deschide și eu propriul server. De unde ai auzit de Pro-Gamers: @deNede & @RĂDUCU Alte completări: Bine v-am găsit și sper să avem o colaborare decentă și de lungă durată. Sper să fiți cu capul pe umeri și să tratați cum se cuvine acest proiect și impreună să-l populăm cum se cuvine. Cu răbdare și dăruință vom ajunge acolo unde ne este locul . Vă pupă anomaly
×
×
 • Create New...