Jump to content

STC

User
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral
 1. As fi făcut demo frate, dar îți spun sincer. După ce ii bat obrazul unui admin pentru ca are un limbaj neadecvat, ultimul lucru la care m-aș fi așteptat de la el, e sa ma înjure și sa aducă jigniri la adresa mea. Subliniind faptul ca i-am vorbit frumos. Iar pentru ceea ce a zis în acest topic ca eu l-am înjurat și ca nu știu sa vorbesc cu se cade... Pai... Scuză-mă frățioru dar asta e deja nesimțire sa înjuri și sa jignești pe cineva și sa zici ca el te-a înjurat. Mai ales având în vedere poziția ta și faptul ca faci parte din staff.
 2. Reclamatia asta are legatura cu BAN-ul pe care mi l-a dat si LIMBAJUL lui pe server, KiDDY. Chiar se vede in screen-uri cand i-am spus ca nu am nimic cu felul in care ferifica , insa am cu limbajul. Reptilianule ma faci sa rad cand iti citesc raspunsul, in continuare limbajul tau e vulgar,chiar si pe forum. iar pe deasupra ma acuzi pe mine ca te fac retardat?:)) ai sa dam si dovezi, ce parere ai depre asta. In urmatoarele screen-uri este discutia mea cu reptilianul dupa ce mi-a trecut banul. Va rog sa il cititi cu atentie. https://imgur.com/a/rYqZmE7
 3. Nick-ul dvs: STC Nick-ul admin-ului: ^rEpTiLiaNu. Motivul reclamatiei: Adminul in cauza are un limbaj neadecvat pe server, iar pe deasupra daca cineva ii spune lucrul acesta ia masuri nejustificate Data & ora: 18/03/2020 Dovezi [ScreenShot consola]: https://imgur.com/a/KQN8t2E IP: 79.116.0.57 SteamID: STEAM_0:1:518156870 Alte detalii: De asemenea toata discutia a pornit de la faptul ca el facea screenuri la majoritatea playerilor ce-l omorau (de asemenea si eusunt unul dintre aceea). Iar facand lucrul acesta, cativa playeri de pe server i-au reprosat printr-un soi fel de gluma, ceva de genul "ca asta face ss doar la ce-i care-l omoara :))". Si atunci a fost momentul in care a spus el niste lucruri printre care si ceea ce se vede in screen. Cer sa se ia masuri in privinta lui pentru ca dupa felul in care admineaza da dovada de lipsa de experienta si deasemenea sa-si revizuiasca limbajul.
×
×
 • Create New...