Jump to content

TAZ

Server Manger
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

TAZ last won the day on January 6

TAZ had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

1 Follower

About TAZ

 • Rank
  Co-Fondator  Nord.Pro-gamers.Ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1 la mana nu mai provoca adminul cu chestii de genul daca vrei sa vorbesti cu mine trebuie sa ai minim 18 ani. 2 la mana urmatoarea data cand dai ban cu motivul pa ai remove, ce ai facut tu acolo se numeste suferinta. Ii dai cu un motiv plauzibil de genul limbaj, cod sau mai stiu eu ce.
 2. contra si de la mine puteti da tc
 3. bai frate 1 la mana nu ai iesit deloc de pe server, asta se poate verifica in ftp, 2 la mana totul s-a intamplat la 3-4 dimineata, deci nu stiu cat de treaz era fratele tau la ora aia si 3 la mana nu remove ci -1. Ps andrei avand in vedere ca nu mai detii gradul de fondator/co-fondator am sa te rog sa te abtii de la comentarii pe viitor la reclamatii admini.
 4. true, am intrat pe server am dat 3 banuri, spartanul se juca. Au fost anuntati 2 codati pe 1 din ei eram eu demo on, spartanul in continuare se juca. I-am atras atentia pe u@ ca daca se mai intampla sa fie anuntat codat si sa nu se uite are -1 de la mine. Pe langa toate astea baiatul cere oricui nu-l stie si-l bate wg, nici macar nu se uita pe ei, mai ales la straini unde e un pic mai greu de explicat chestia cu wargodul. Ps din punctul meu de vedere tu nu meriti gradul actual, asta nefiind un caz izolat. O zi buna.
 5. daca era pe alt nume si i-ai cerut wg/poze e obligat sa le dea. Daca nu le da permanent si la revedere. Cat despre discutia noasta gladiator va primi -1 pt ce a facut
 6. TAZ

  Unban Crack

  -1 la grad sau suspend 2 sapt din punctul meu de vedere
 7. nu inteleg pt ce renuntati, mereu a fost problema asta cu mixul si publicul. Eu sunt contra
 8. pro i think you could do a good job
 9. se intampla, sa gresesti, nimeni nu e perfect, te rog inceteaza cu drama de genul acesta si invata sa fii mai bun. Nu am suportat niciodata oamenii care fac niste topicuri de genul asta doar pentru a atrage atentia ca pleaca si se pierde o bucatica din dzeu pe pamant. Asa ca te rog pe viitor abtine-te de la astfel de topicuri si pentru orice fel de probleme sau intrebari legate de server/demo-uri iti stau la dispozitie aproape 24/7
 10. E simplu aliasuri la noi pe server rezulta in ban. Te rog incearca sa iei kitul de cs oferit de noi si sa revii cu o cerere de unban facuta ca la carte. O seara buna in continuare.
 11. TAZ Co-fondator sunt la munca dar da o sa fiu on
 12. eu am o reticenta legata de oamenii care folosesc numele de Markelon, deobicei sunt mari codati :). Pro sa fie
×
×
 • Create New...