Jump to content

TAZ

Server Manger
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

TAZ last won the day on March 16

TAZ had the most liked content!

Community Reputation

27 Good

2 Followers

About TAZ

 • Rank
  Co-Fondator  Nord.Pro-gamers.Ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Topic inchis pana revii cu o cerere dupa model. Ajuta-ne ca sa te ajutam.
 2. Nume: TAZ Grad: Fondator Prezent da/nu: Nu, am sa ma infectez cu CoronaVirus ca sa nu particip
 3. Ai cs 1.6 lant, te rog descarca de pe forumul nostru un cs care sa si salveze poza verde si vei primii unban. O zi buna.
 4. eu nu vad aim, dar vad un gag de 35 de min, o cerere de wg cand nu ai grad sa ceri wg si daca ar fi dupa mine eu vad un remove aici. Revin cu edit ai remove pt suferintele de pe server.
 5. eu cred ca ti s-a urat cu adminul ala tie. DE cand pana cand iti permiti astfel de limbaj cu un player fara de care tu nu ai avea ce sa adminezi. Eu propun cel putin -1 mai ales ca esti pe tupeu si minti.
 6. Sufera de lipsa de atentie, asa e de la o anumita varsta
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. TAZ

  Cerere unban

  imi pare rau pt tine de data asta nu am fost eu
 9. TAZ

  Reclamatie TAZ

  1 la edith ai gresit, 2 crezi ca prezinti un interes atat de mare pt mine incat sa te vanez ? 3 eu doar am vazut demo-ul cu tine si am actionat in consecinta aia pt mine a fost faza de wall. Iti doresc o zi frumoasa
 10. TAZ

  Reclamatie TAZ

  Tu esti un overwatch spart cu wall, nu esti primul si nu vei fi nici ultimul. Ti-am explicat fazele si m-ai luat cu suferinte daca am casti ca sa-l aud pe ala acolo. Facem test cand vrei tu sa-ti demonstrez ca din groapa de unde esti tu, nu ai cum sa auzi pana acolo si dupa iti voi da iar ban.
 11. Ne cerem scuze de neplacerea creata a fost un atac la adresa serverului de un frustrat care a fost fondator aici si acum i s-au urcat steroiizi la cap si nu mai gandeste bine. S-a dea dzeu sa-ti cada serverul ala non-stop. WE are very sorry for the inconvenience it was an attack from a former founder that injected too many steroids in his ass and he is not thinking straight anymore. Everyone was unbanned and we all hope his server will slowly die. Have a nice day and once again we are very sorry for this accident.
 12. daca nu are demo sau dovada pt ban va avea remove. Ne cerem scuze pentru neplacerea creata
 13. use defaults in options, and  next time please  put  your  cfg on read only so  no commands will be applied on your cfg and thus destroy your cs

 14. si sari in groapa cu polarul pui lupa mergi cu tinta pe panta de la groapa si iesi direct pe om care se ducea spre cutie, apoi pui tinta in site tragi si chiar dupa ce tragi tu trece om. Spune-mi ce om normal verifica prima oara jos cum ai verificat tu si cu lupa pusa direct ? Mi-ai zis pe ts ca l-ai auzit si ca nu folosesc eu casti, sunt curios daca mai aude cineva pasii aluia.
×
×
 • Create New...