Jump to content

Dan

User
 • Content Count

  550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • PRO-POINTS

  5 [ Donate ]

Dan last won the day on January 3

Dan had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

2 Followers

About Dan

 • Rank
  Addicted
 • Birthday 13/07/1994

Recent Profile Visitors

142 profile views
 1. Dan

  Bann

  1 . Ai de respectat un model al cererii pentru unban. 2. Ti-am cerut din prima poze si scanare wargods . 3. Ti-am explicat exact pasii care trebuie urmati pentru a face sanare wargods , si ai spus ca nu descarci nimic . Astept wargods-ul de la tine aici , pana atunci banul ramane .
 2. Da, pozele ar trebui sa le gasesti in folderul cstrike , daca nu le gasesti ai aici o versiune de cs a serverului nostru : http://www.girlshare.ro/3769751075.2 , sterge versiunile anterioare si instaleaz-o pe aceasta , pentru a nu mai avea alte probleme , gen asta . Cand termini de instalat cs-ul lasi un wargods aici si un coleg de al meu sau chiar eu o sa iti scoatem banul . P.S : Ramane la alegerea colegilor mei , ca in dovezile prezentate de admin chiar ai iesit si ai intrat cu al nume pe acelasi ip , deobicei lucrul asta fac doar ce care au ceva de ascuns !
 3. Mna , treaba ta , nu tinem pe nimeni cu forta ! Dar eu stiu faza de la care te retragi tu , cea cu Dunhil . Scuza-ma ca iti zic nu ii frumos sa banezi altul de " al nostru " chiar si 2 ore, aveti probleme sau divergente intrati ts si le rezolvati cumva . P.S: De asta este ts -ul nu sa intram cand vrem noi :)
 4. Dan

  unban plz

  Ai primit unban ! Cineva sa inchida topicul !
 5. Nick : --=CaRnAgIu=-- IP: 86.127.105.55 SteamID: STEAM_1:0:818426219 Motiv: aim Dovada: https://www99.zippyshare.com/v/XHLZSNzC/file.htmll
 6. Sunt Co-Fondatorul serverului NORD , imi dau cu parerea unde vreau si unde pot , probleme ? O sa ai avertizare pe forum , next ai zburat ! Va rog sa nu scoate banul la asemenea gunoaie !
 7. Eu zic CONTRA unban , pai tu vii cu tupeul si cu limbajul asta pe forum si mai vrei si unban ?
×
×
 • Create New...