Jump to content

snK

User
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About snK

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. snK

  Reclamatie-adrianTANK

  A dat de 2-ori, ce contra la prima abatere, cand wonder a zis sa nu mai dea si e canalul lui si el tot continua, daca fondatorul canalului a zis sa nu mai dea kick, si el tot continua.
 2. Nick: snK Nick-ul inculpatului:adrianTANK Detalii:Sunt pe canal privat la w0nder si distrusul asta intra si ma injura, si imi da si kick de pe server aiurea, plus ca ma ameninta cu banul, e canal privat nu are dreptul sa imi dea kick doar daca zice fondatorul canalului. Dovadă (obligatorie): https://imgur.com/a/MFvmx7W Motiv: e distrus.
 3. snK

  Reclamatie-motaN1

  Am cerut dovada,nu? Te rog sa o pui aici, inainte de asta am intrat eu am cerut verificarea si mi-ai zis"doamne asta ce cauta aici?" si mi-ai dat kick, acum te rog eu sa pui dovada cu record, si motivele la kick-urile date inainte.
 4. snK

  Reclamatie-motaN1

  Nick:snK Nick-ul inculpatului:motaN1 Detalii:Am cerut verificare la un baiat si la tras la camera verificari, cand am intrat si eu ca eu am cerut verificarea mi-a dat kick si mi-a zis ca nu am ce cauta acolo, din moment ce am cerut verificarea ma gandesc ca am voie sa stau sa asist, mi-a dat kick de vre-o 3-4 ori, va rog sa luati masuri deoarece este un copil interzis pe multe comunitati pentru cod, si are un limbaj de varsta lui(11 ani). Dovadă (obligatorie): https://imgur.com/a/VdgZA1V Motiv:Kick aiurea, si limbaj de copil.
×
×
 • Create New...