Jump to content

Deea.

Administrator
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24
 • PRO-POINTS

  201 [ Donate ]

Deea. last won the day on February 8

Deea. had the most liked content!

Community Reputation

130 Epic

4 Followers

About Deea.

 • Rank
  Manager NORD.PRO-GAMERS.RO [Cerere unban]
 • Birthday 09/07/1998

Recent Profile Visitors

422 profile views
 1. Eram pe teamspeak aseară, a venit John la mine pe canal cu el, am vorbit cu băiatul care a zis că a făcut reclamația iar din câte sustine acesta el nu vorbea cu adminul în acele ss-uri ci vorbea cu un alt jucător. Din câte afirmă si John playerul care a făcut reclamația a luat ban degeaba. Conform regulamentului adminul în cauză ar trebui să fie sancționat deoarece: 1. Este interzisă abuzarea comenzilor de admin , pentru limbaj cu toții stim că nu se dă ban , se dă gag! Extras din regulamentul serverului: 2. Adminul în cauză nu are banlist iar motivul banului nu este unul plauzibil! Extras din regulamentul serverului: Deci în concluzie adminul trebuie să fie sancționat!
 2. Concurs Organizat astazi 15.02.2020, ora 20:00 - 20:30 Frag-Time Mapa:de_barcelona Premiu : VIP permanent Castigator : TERORIK Organizatori: Deea, s0z Poza castigator:
 3. Deea.

  unban plz

  You are unbanned! T.C!
 4. Pro reclamație! https://imgur.com/a/Qvfra9s În poza asta se vede cum suntem ironizați adminii din cauza faptului că nu ți-ai făcut treaba @SpArTaNPoWeRPrO Ai stat și ai jucat liniștit , intră oameni să vb cu tine pe teamspeak de codat , nu bagi lumea în seamă si și când răspunzi iti dai disconnect! Aștept o explicație plauzibilă în cazul acesta Gladiator dacă nu îmi pare rău dar vei lua remove ! (te-am ajutat și iertat și trecut cu vederea prea multe greșeli de când ești fondator aici !
 5. Pro dar de aceași părere cu Dx! 🙂
 6. Te-aș ruga frumos când faci o reclamație , o cerere unban sau orice altceva să respecți modelul atat la cerere cât și la denumirea topicului (” unban admin prosti” pe bune?) Dacă dorești să primești unban descarcă alt cs, ai versiuni bune de cs la secțiunea cu anunturi. Te așteptăm pe teamspeak să discuți cu acești ”admini proști” !
 7. Problemă rezolvată! T.C!
 8. Vă mulțumim celor care ați răspuns sau care nu! Sedintă în desfăsurare! T.C!
 9. NORD.PRO-GAMERS.RO [IP: 109.163.232.116:27015] - La sedinta de duminica de la ora 20:00 se vor vorbii urmatoarele lucruri: 1. Se va vorbii atat de serverul de public cât și de mix-uri. 2. Se va stabili cine va lua upgrade/downgrade. Va asteptam pe toti cu mare drag! In acest topic va trebui sa va treceti prezenta in felul urmator: Nume: Grad: Prezent da/nu: [Daca nu puteti veni din motive plauzibile ]
 10. De ce pui nick-ul de Alexandru din moment ce tu stăteai pe teamspeak cu nick-ul ”Fallen”? Aici este reclamația pe care ai făcut-o, din câte am înțeles de la băieți ai jucat cu wall pe srv, la modul că i-ai făcut inclusiv la Edithh demo cu wall în pc! Am înțeles că ai și înjurat pe teamspeak , că te-ai înjurat cu soz! Eu nu am nimic cu tine, nu te cunosc deci spor cu cererea asta, dar mă îndoiesc că vei primi unban pentru înjurăturile care vi le-ați adresat unul altuia! Baftă! 🙂
 11. Decizia a fost luată de fantazy după ce te-ai plâns la el cu varianta ta nu când omul a auzit defapt cum s-au întâmplat lucrurile! Tu ai o problemă cu toată lumea , ai o problemă cu @Predau69că de ce are lider watcers , imi scrii mie în privat că să ii zic la Predau să facă verificare la mine in pc și eu să îmi bag cod, plangi că de ce soz o venit aici și are detinator si tu esti de atata timp aici si nu ai primit numai acum, te plangi la soz că de ce închid topicurile dar tot tu zici la ședintă să ne ocupăm! Tot tu zici să facem și tot tu zici că e problemă că facem asta! ( @DeiCSa văzut ce și cum) Nu mai îmi da mesaje că mă pun bine pe langă soz și așa mai departe și nu te mai lega de mine pentru că ieri abia așteptai să intru să te legi de mine! Dacă ai unde să mergi dute dragă pentru că dacă omul e corect , tu ca și fondator ai fi avut obligația să fii lafel nu pe preferințe și pretenii! T.C!
 12. Dragu mami nu trebuie să ajuți lumea în modul tău , trebuie să fii corect deaia ești fondator nu să ții parte la alții! Eu am închis topicul asta pentru că problema se rezolvase deja, iar tu ai intrat de la sală pe teamspeak să faci dreptate după bunul tău plac! Tu crezi ca dacă ai donat pentru server ești buricul pământului, tu trebuie tot timpu să ai ultimul cuvânt, nu contează că alt fondator a spus ceva! Spui că ai explicat? Ce ai explicat? Că ai intrat pe teamspeak afirmând că topicul rămâne deschis pentru că așa vrei tu, unde a fost comunicarea? Că m-ai luat de față cu toată lumea la mișto că ești deținător și că ce spui tu așa se face? Unde e explicația? După mai și faci pe deșteptu că ești fericit că ti s-au scos gradele că oricum nu le vroiai, atunci de ce faci pe victima? Ti se pare că dacă îmi plangi pe un forum nu o să fiu corectă? Nu dragul meu nu mă cheamă Andrei, mă numesc Andreea din fericire! Ai fost tu bun și l-ai băgat înapoi? Dar la tine de când atata tupeu? Dar tu când ai modificat pe accese nu au fost astia buni cu tine să îți dea gradul înapoi pe teamspeak când meritai ban direct? Dacă nu îl băgai tu îl baga fantazy say @ForWWarD! Nu te mai da așa important că ai cam uitat că nu ai 3 maini și nu ești mai superior nouă! Dacă închid un topic , îl lași așa că eu nu dau banuri fără motiv dar nici nu permit să se dea banuri degeaba! Sunt corectă! (știi perfect asta) T.C!
×
×
 • Create New...