Jump to content

Deea.

Administrator
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25
 • PRO-POINTS

  201 [ Donate ]

Deea. last won the day on March 8

Deea. had the most liked content!

Community Reputation

136 Epic

5 Followers

About Deea.

 • Rank
  Manager NORD.PRO-GAMERS.RO [Cerere unban]
 • Birthday 09/07/1998

Recent Profile Visitors

476 profile views
 1. Vezi că stii cine sunt? Mă gândeam că judeci si tu insfarsit! Daca stii asta de ce mai răspunzi la topic ? =))
 2. Ești un player interzis pe această comunitate și așa vei râmâne! Ai luat ban pentru că ai avut un grad administrativ pe această comunitate de care ai dat dovadă că nu ești capabil! Banul tău este de la mine și rămâi cu el permanent pentru simplu fapt că ai jignit tot stafful de la nord, si inclusiv pe cei care dețin acest forum/teamspeak! (Dute pe comuniatatea ta si a lui fou) P.S: De ce mai faci cerere de unban dacă oricum intri cu alte identităti când ai luat ban? https://imgur.com/a/u4CBiEw Tin să precizez că nu e necesar să mai spamezi cu răspunsuri aiurea pe forum in acest topic nu e mesenger cum esti tu obisnuit!
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. PRo! Cerere de slot acceptată! Pm aici sau pe teamspeak cu datele să le dau mai departe! T.C!
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Nu știu de ce ai luat ban, dar mie personal nu mi-ai gresit niciodată cu nimic , ai fost tot timpul ok! Pro unban !
 7. Concurs Organizat astazi 25.02.2020, ora 20:00 - 20:30 Frag-Time Mapa:de_inferno2se Premiu : VIP permanent Castigator : DeviL Organizatori: Deea. Poza castigator: https://steamcommunity.com/id/aNNdii09/screenshots/
 8. Am analizat acel demo nu este nici un fel de urmă de aim (părerea mea) !
 9. Sunt de aceași părere cu Taz! Atenție la neatenție , ai primit avertisment, la următoarea abatere o să dea cu . You got unbanned. Topic Closed!
 10. Ti-ai făcut reclamație ție sau? Asta reiese după ce ai postat aici :))! Aici se pune nick-ul adminului care ti-a dat ban pentru că din ce reiese din cerere ti-ai dat ban singur și iti faci reclamație tie ! :)) Așteptăm să vedem ce spune adminul în cauză!
 11. Eram pe teamspeak aseară, a venit John la mine pe canal cu el, am vorbit cu băiatul care a zis că a făcut reclamația iar din câte sustine acesta el nu vorbea cu adminul în acele ss-uri ci vorbea cu un alt jucător. Din câte afirmă si John playerul care a făcut reclamația a luat ban degeaba. Conform regulamentului adminul în cauză ar trebui să fie sancționat deoarece: 1. Este interzisă abuzarea comenzilor de admin , pentru limbaj cu toții stim că nu se dă ban , se dă gag! Extras din regulamentul serverului: 2. Adminul în cauză nu are banlist iar motivul banului nu este unul plauzibil! Extras din regulamentul serverului: Deci în concluzie adminul trebuie să fie sancționat!
 12. Concurs Organizat astazi 15.02.2020, ora 20:00 - 20:30 Frag-Time Mapa:de_barcelona Premiu : VIP permanent Castigator : TERORIK Organizatori: Deea, s0z Poza castigator:
 13. Pro reclamație! https://imgur.com/a/Qvfra9s În poza asta se vede cum suntem ironizați adminii din cauza faptului că nu ți-ai făcut treaba @SpArTaNPoWeRPrO Ai stat și ai jucat liniștit , intră oameni să vb cu tine pe teamspeak de codat , nu bagi lumea în seamă si și când răspunzi iti dai disconnect! Aștept o explicație plauzibilă în cazul acesta Gladiator dacă nu îmi pare rău dar vei lua remove ! (te-am ajutat și iertat și trecut cu vederea prea multe greșeli de când ești fondator aici !
×
×
 • Create New...