Jump to content

deNede

Founder
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

deNede last won the day on December 11 2019

deNede had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About deNede

 • Rank
  Administrator General

Recent Profile Visitors

276 profile views
 1. Altceva! ❤️ Toate felicitarile.
 2. Nu exista nici un ban pe identitatea aia sau numele ala.
 3. Acceptat! Pentru categorii te rog să faci un topic după model, chiar aici - https://pro-gamers.ro/forum/index.php?/forum/18-forum-management/ Topic închis!
 4. Acceptat! Pentru categorii te rog să faci un topic după model, chiar aici - https://pro-gamers.ro/forum/forum/18-forum-management/ Topic închis!
 5. Grade oferite: Moderator, Super Moderator. Model de postare: Nume: Vârstă: De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Alte precizări: Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Regulament de postare: Trebuie să aveți o activitate mai veche de șapte zile la secțiunea unde doriți să moderați. Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Moderator Nickname", exemplu: "Cerere Moderator Andreea" (fără ghilimele). Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 16 ani - 15 ani cu indulgent! Alte informații: Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Super-Moderatorilor, Administratorilor si Fondatorilor, care pot vota cu Pro sau Contra, împreună cu trei argumente. În funcție de voturi și răspunsul final dat de Fondatori & Administratori se va respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după aproximativ o lună (30 de zile). Pentru gradul de Administrator nu se face cerere. Se acorda prin vot anonim al conducerii.
×
×
 • Create New...