Jump to content

deNede

Founder
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • PRO-POINTS

  0 [ Donate ]

deNede last won the day on December 11 2019

deNede had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About deNede

 • Rank
  Administrator General

Recent Profile Visitors

295 profile views
 1. Altceva! Toate felicitarile.
 2. Nu exista nici un ban pe identitatea aia sau numele ala.
 3. Acceptat! Pentru categorii te rog să faci un topic după model, chiar aici - https://pro-gamers.ro/forum/index.php?/forum/18-forum-management/ Topic închis!
 4. Acceptat! Pentru categorii te rog să faci un topic după model, chiar aici - https://pro-gamers.ro/forum/forum/18-forum-management/ Topic închis!
 5. Grade oferite: Moderator, Super Moderator. Model de postare: Nume: Vârstă: De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Alte precizări: Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Regulament de postare: Trebuie să aveți o activitate mai veche de șapte zile la secțiunea unde doriți să moderați. Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Moderator Nickname", exemplu: "Cerere Moderator Andreea" (fără ghilimele). Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 16 ani - 15 ani cu indulgent! Alte informații: Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Super-Moderatorilor, Administratorilor si Fondatorilor, care pot vota cu Pro sau Contra, împreună cu trei argumente. În funcție de voturi și răspunsul final dat de Fondatori & Administratori se va respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după aproximativ o lună (30 de zile). Pentru gradul de Administrator nu se face cerere. Se acorda prin vot anonim al conducerii.
×
×
 • Create New...